Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах не хоче, щоб Ющенко знявся. Та назвав ПУК аморальним

Середа, 6 жовтня 2004, 18:46
Кандидат в президенти Анатолій Кінах назвав аморальною заяву парламентсько-урядової коаліції заяву здоров'я Ющенка.

"Вчорашня заява парламентсько-урядової коаліції щодо ситуації навколо здоров'я Віктора Ющенка є проявом аморальності та фактом політичної спекуляції", - сказав Кінах, слова якого наводить прес-служба Українського союзу промисловців та підприємців.

Кінах підкреслив, що інформація про підтримку цієї заяви депутатами від ПППУ є абсолютно недостовірною та висловив вимогу щодо її спростування.

Кінах вважає, що політична оцінка подій, пов'язаних з хворобою Ющенка, можлива лише за умови завершення розслідування справи, яка порушена Генпрокуратурою, та надання переконливих висновків парламентською комісією.

"Все інше, що знаходиться за межами правди, закону та компетентного розслідування, є негідною практикою "гри без правил" та "брудних" технологій, які, на жаль, все частіше з'являються у ході виборчої кампанії", - підкреслив Кінах.

"Немає більших цінностей, ніж життя та здоров'я людини, і жодна з політичних сил не повинна на них спекулювати", - зауважив він.

Як відомо, 5 жовтня член фракції "Регіони України" Геннадій Самофалов зачитав у парламенті заяву від фракцій СДПУ(О), "Регіони України", "Трудова Україна" та груп "Союз", "Демініціативи" і "Народовладдя" з вимогою до кандидата на пост президента України Ющенка "вибачитись за обман громадян України щодо свого стану здоров'я та зняти свою кандидатуру з виборів".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування