Соратники Ющенка і Тимошенко вибачилися перед Пустовойтенком

Четвер, 7 жовтня 2004, 12:56
Члени "Нашої України" Володимир Бондаренко, Юрій Оробець і член БЮТ Андрій Шкіль принесли публічні вибачення лідеру НДП Валерію Пустовойтенку і членам його родини за інцидент, що відбувся, у друкарні "Новий друк".

"Висловлюємо співчуття з приводу інциденту, тому що він стосується членів родини нашого колеги Валерія Пустовойтенка", - сказав Бондаренко в четвер з парламентської трибуни.

"Упевнені, що, приймаючи вибачення, Пустовойтенко і члени його родини зрозуміють мотиви наших дій щодо захисту виборчих прав громадян і зроблять відповідні кроки назустріч", - додав він.

Бондаренко сказав: "З огляду на ситуацію, що склалася в Україні й усвідомлюючи роль антинародної влади, що свідомо розпалює протиріччя між представниками різних політичних сил, переводячи їх у площину міжособистісних відносин, ми робимо цю заяву".

Бондаренко нагадав, що в ніч з 2 на 3 жовтня на підприємстві "Новий друк" група депутатів знайшла і задокументувала велику кількість агітаційної продукції, "метою якої було розпалення міжнаціональної, міжрегіональної ворожнечі, а також приниження гідності кандидата у президенти Віктора Ющенка".

За словами Бондаренка, "відбулася гостра дискусія між сторонами конфлікту", однією з яких виявився син народного депутата Пустовойтенка.

У той же час, за словами Бондаренка, депутати не наносили побоїв сину Пустовойтенка.

Крім Бондаренка, заяву також підписали Оробець і Шкіль.

Як повідомлялося раніше, представники БЮТ і "Нашої України" прибули до друкарні "Новий друк" 2 жовтня ввечері у зв'язку з тим, що там знаходилися листівки, які компрометують кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Після того, що сталося на місці інциденту заступник директора ТОВ "Новий друк", син лідера НДП В'ячеслав Пустовойтенко потрапив до лікарні.

За фактом заподіяння йому тілесних ушкоджень Деснянське райуправління міліції Києва порушило кримінальну справу за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Міліція заявляє, що В'ячеслава Пустовойтенка побили Шкіль, Оробець і Бондаренко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування