Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кузьмук вирішив залишитися депутатом

Четвер, 7 жовтня 2004, 13:55
Міністр оборони України Олександр Кузьмук поки не збирається переривати свою депутатську діяльність.

Про це він заявив у четвер після наради з питань утилізації боєприпасів у Мелітопольському районі Запорізької області, передає Інтерфакс-Україна.

"Що стосується моїх депутатських повноважень, дуже просто - я ще не виконав усі свої обіцянки перед близькими моєму серцю моїми виборцями", - сказав Кузьмук.

На нараді з питань утилізації, яка відбувалася на базі збереження артилерійських боєприпасів №275 під Новобогданівкою, взяли участь представники Міністерства оборони України, Міністерства з надзвичайних ситуацій, Міністерства внутрішніх справ і місцевої влади.

П'ятдесятилітній Кузьмук призначений міністром оборони 24 вересня. Він змінив на цій посаді Євгена Марчука, який очолював військове відомство з червня 2003 року.

Кузьмук очолював Міністерство оборони України з 11 липня 1996 року по 24 жовтня 2001 року. Навесні 2002 року був обраний народним депутатом у 129-м одномандатному виборчому окрузі в Миколаївській області. У Верховній Раді працює в комітеті з питань національної безпеки й оборони. Член фракції "Трудова Україна".

Нагадаємо, що законом забороняється поєднання депутатського мандата і державної служби.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...