"Політичний вертеп", який висміює Януковича, давлять джипами

Четвер, 7 жовтня 2004, 14:38
У четвер в місті Конотоп Сумської області вчинено напад на артистів театру вуличної сатири "Політичний вертеп" під час їхнього виступу біля місцевого ринку.

Про це повідомляє прес-служба театру.

За інформацією артистів, о 13.00 було зроблено спробу наїзду джипом марки "Лексус" на артистів та глядачів, що спостерігали за виставою.

Зупинивши машину впритул коло артистів, з джипу вискочило чотири чоловіка кримінальної зовнішності, які почали громити аудіоапаратуру вертепників, погрожуючи їм розправою.

"Ви дограєтесь. Вам тут не місце. Якщо ви не поїдете зараз же з міста, ми вас всіх повбиваємо, а машину спалимо", - заявив один з нападників артистам.

Артисти були змушені припинити виставу і покинути місце виступу. Розбивши аудіоапаратуру артистів та переносну електростанцію, нападники поїхали.

Як йдеться у повідомленні, присутні під час скоєння нападу пізнали в одному з нападників місцевого кримінального авторитета В., який має прізвисько "Володєй".

"Не дивлячись, що одразу після нападу, артистами була викликана міліція, станом на 13.20 наряд міліції ще не прибув до місця скоєння нападу", - зазначає прес-служба.

Як відомо, "Політичний вертеп" дає вистави по регіонам України на політичну тематику. Серед останніх сюжетів – яєчний замах на Януковича. Головних героїв – Кучму, Ющенка, Януковича, Симоненка грають люди у масках політиків.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування