У Росії знайшли ще двох "хабарників від Тимошенко"

П'ятниця, 8 жовтня 2004, 14:48
У так званій "справі Юлії Тимошенко", яка розслідується Головною військовою прокуратурою РФ, з'явилися двоє нових підозрюваних з числа високопоставлених чиновників Міноборони Росії.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, за результатами експертизи, проведеної спільно представниками РФ і України, установлені факти заподіяння збитків Міноборони Росії у результаті перевищення більше, ніж на 10 млн доларів вартості матеріальних цінностей, поставлених для потреб Міноборони компанією "ЄЕСУ", яку очолювала Тимошенко, повідомляють www.newsru.com.

"Одержання нових відомостей дозволило розширити коло підозрюваних у заподіянні збитків Міноборони Росії як мінімум ще на двох посадових осіб Центрального управління матеріальних ресурсів МО РФ", - сказало джерело агентства, повідомляє "Інтерфакс".

Раніше ГВП РФ висунула обвинувачення колишньому віце-прем'єрові України, Тимошенко в організації давання хабарів посадовим особам Міноборони Росії "за завищення вартості матеріальних цінностей, які постачались в Росію".

Тимошенко оголошена в міжнародний розшук, щодо неї обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News