Янукович обіцяє росіянам перемогти в першому турі

П'ятниця, 8 жовтня 2004, 15:14
Кандидат у президенти, прем'єр-міністр Віктор Янукович сподівається перемогти в першому турі виборів президента, які відбудуться 31 жовтня.

Про це Янукович сказав, виступаючи на з'їзді представників українських громадських організацій у Росії, в ході поїздки до Москви.

"Я не втрачаю надії, що здобуду перемогу в першому турі. Вона в мене є, ця надія", - сказав Янукович.

Він зазначив, що за його даними, сьогодні соціологічні опитування показують підвищення довіри до нього населення.

Зокрема, зі слів Януковича, найгірші дані соцопитувань показують однаковий рейтинг його з кандидатом у президенти, лідером блоку "Наша Україна" Віктором Ющенком, найкращі - його 5%-відсоткове випередження рейтингу Ющенка.

Янукович також заявив, що відвідуючи регіони, відчуває динаміку зростання довіри населення до нього.

"Я бачу зараз і відчуваю, відвідуючи регіони, що динаміка зростання довіри краща та успішніша, ніж в основного опонента", - сказав Янукович.

Він також зазначив, що соціологічні опитування засвідчують рейтинг інших його опонентів, лідера Комуністичної партії Петра Симоненка і лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза на рівні 7-8%.

Янукович наголосив, що будує стратегію своєї передвиборчої кампанії на повному виконанні програми уряду, затвердженої Верховною Радою.

Прем'єр відзначив, що сьогодні не знайдеться жодної людини, яка б могла сказати, що Янукович щось сказав і не зробив, і що він має намір і надалі підтримувати таку свою репутацію.

Він зазначив, що сьогодні приблизно 70% свого часу віддає роботі як керівника уряду і тільки 30% передвиборчій кампанії.

Янукович заявив, що має намір такої тактики дотримуватися до завершення першого туру виборів.

Янукович відбув із дводенною поїздкою в Москву для зустрічей з російською владою.

Відповідно до останніх опитувань фонду "Демократичні ініціативи" і центру "Соціс", 34,7% опитаних готові підтримати кандидатуру Ющенка в першому турі виборів президента, 29,8% - Януковича.

За даними опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології разом з центром "Соціс", 31,5% опитаних готові підтримати кандидатуру Ющенка в першому турі виборів президента, 30,6% - Януковича.

Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News