Голова комісії "поїхав", коли побачив результати виборів

Понеділок, 1 листопада 2004, 08:53
Представник штабу Мороза, депутат Валентина Семенюк заявляє, що голова однієї з дільничних комісій у Києві після спроби фальсифікації результатів виборів врізався в її машину.

"Голова 48-го дільничної 214-го виборчого округу в Києві не підписав протоколи в членів комісії, не поставив печатку, не ознайомив спостерігачів із результатами підрахунку голосів", повідомила Семенюк у понеділок.

За її словами, він "взяв усі бюлетені, печатку, чисті бланки протоколів без підписів членів дільничної і сховався у невідомому напрямку".

"Коли я приїхала, з 33 членів комісії були присутні 21 осіб. За їхніми словами, коли голова побачив підраховані голоси і заповнені протоколи, він відмовився їх підписувати", - сказала Семенюк.

Після того, як вона прибула на дільницю разом зі своєю довіреною особою, був складений акт про порушення.

"Як тільки я зібралася їхати до тервиборчкому, голова дільничної приїхав на своєму "БМВ" і врізався в мої депутатські "Жигулі", у якому сиділи мій помічник і водій. Досить сильно побив машину", - заявила Семенюк.

Депутат має намір оскаржити інцидент у суді.

За словами Семенюк, тервиборчком №214 прийняв зауваження, вирішив перераховувати всі бюлетені і переглянути результати виборів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News