Нетверезі "більшовики" блокують дані дільниць?

Понеділок, 1 листопада 2004, 11:52
Керівник служби Ющенка, депутат Олег Рибачук вважає, що розвивається так званий "мукачівський сценарій".

За його словами, розуміючи, що Ющенко перемагає, влада вдається до силового тиску на членів виборчих дільниць, де беззаперечним лідером є Ющенко. "Ми є свідками так званого мукачівського сценарію", - вважає він.

Рибачук також прогнозує, що Ющенко все ж таки переможе Януковича у першому турі, повідомляє прес-служба нардепа.

"Ми бачимо, що ЦВК затягує з офіційними остаточними результатами, - стверджує Рибачук. - Кожна хвилина вагань Ківалова йде нам на користь".

"Після обробки даних з дільниць, що зараз перебувають у блокаді депутатів-більшовиків і осіб кримінальної зовнішності, Ющенко впевнено випередить Януковича", - спрогнозував Рибачук.

Як повідомляє прес-секретар Рибачука Катерина Кириченко, вранці по допомогу до пана Рибачука звернулися члени 51 дільниці 223 округу міста Києва. Рибачук, Хмара, Жванія і Лебедівський прибули на дільницю, де зустріли депутатів Колоніарі, Чорновіла та інших "більшовиків".

За повідомленням депутатів коаліції "Сила народу", деякі їх колеги з провладних фракцій були "явно в обіймах зеленого змія" і в зухвалій формі вимагали перерахунку голосів на цій дільниці.

Як повідомили "нашоукраїнці", на 51 дільниці за Ющенка проголосувало 58 %, тоді як Янукович набрав лише 17% голосів. Провладні нардепи блокують вивіз протоколів і бюлетенів з дільниці. Аналогічний саботаж спостерігається і на Сумщині.

За інформацією Рибачука, у Сумах на 27 дільниці (вулиця 8-го березня) молодики спортивної статури блокують вивіз бюлетенів.

Як повідомив Рибачука телефоном голова виборчкому пан Вуцак, йому особисто телефонував заступник Щербаня і казав "ти ще пожалкуєш". За повідомленням Вуцака, на його дільниці за Ющенка проголосувало 78%.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування