Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" хоче штампи в паспорт і Медведчука ведучим на дебати

Вівторок, 2 листопада 2004, 15:49
Депутати з "Нашої України" найближчими днями внесуть законопроект, який введе норму про обов’язкове проставлення штампу в паспорті виборців після голосування.

Таким чином, команда Ющенка хоче заблокувати технологію фальсифікацій виборів, коли людина з відкріпним талоном голосує кілька разів, повідомив довірена особа Ющенка Микола Томенко.

"Ми переконуватимемо Верховну Раду і президента підтримати цей закон, адже вони виступають за чесні вибори", - сказав Томенко.

За його словами, "іншого вибору немає як підтримати цей закон і в штабу Януковича". "Адже вони теж заявляли, що потерпають від фальсифікацій із відкріпними талонами".

"Їхнє неголосування означатиме, що вони підтримують таку фальсифікацію", - додав Томенко.

Як відомо, ідею про штампування паспорта після участі у виборах оголосив у понеділок спікер парламенту Володимир Литвин.

Про плани між першим і другим туром Томенко повідомив, що Ющенко готовий у будь-який день взяти участь у дебатах з Януковичем, як того вимагає закон про вибори.

"Є лише дві умови – прямий ефір, і щоб ведучими були не політичні кілери, а ведучі, які будуть погоджені обома командами", - сказав Томенко.

"Нам на УТ-1 пропонують, що вести дебати буде президент Національної телекомпанії Савенко або заступник глави адміністрації президента. То нехай уже сам Медведчук їх веде! Тим більше що він давно не з’являвся на людях", - сказав Томенко.

Про передвиборчий тур Томенко сказав, що Ющенко почне його після оприлюднення офіційних результатів у першому турі – оскільки до того займатися агітацією забороняє закон.

За його словами, тур Ющенка включатиме "не тільки обласні центри, але й інші міста".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування