Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК НЕ ОГОЛОШУЄ ЮЩЕНКА ПЕРЕМОЖЦЕМ, БО БІЛОКОНЬ ПОГРОЖУЄ ДОНЬЦІ КІВАЛОВА

Середа, 3 листопада 2004, 15:29
Голова Центрвиборчкому Сергій Ківалова не оприлюднює результати першого туру, бо адміністрація президента шантажує кримінальною справою проти його доньки.

Про це зазначив у коментарі "Українській правді" керівник офісу Ющенка Олег Рибачук з посиланням на джерела у владі.

"Для всіх громадян, які спостерігали за підрахунком голосів у ніч на 1 листопада, несподіванкою став візит в ЦВК міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя", - нагадав Рибачук.

"Сам міністр не зміг пояснити журналістам причину свого перебування в ЦВК. Однак отримані мною дані свідчать, що Білоконь прибув у Центрвиборчком у якості посильного Банкової".

"Він повідомив Ківалова про те, що якщо той не забезпечить потрібного результату для Віктора Януковича – на його доньку Тетяну Ківалову дістануть з шухляди кримінальну справу", – повідомив Рибачук.

За його словами, ця справа стосується діяльності одеської рибопромислової компанії "Антарктика", генерального директора якої Валерія Кравченка було вбито у грудні 2002 року в Одесі.

Депутат також нагадав, що Тетяна Ківалова намагалася уникнути переслідувань, здобувши депутатську недоторканість.

На початку цього року вона спробувала потрапити в парламент на довиборах у 136 одеському окрузі.

Однак стаття 7 закону про ЦВК забороняє особам, близькі родичі яких балотуються до парламенту, бути членами Центвиборчкому.

Рибачук вважає, що тоді батько залишив за собою місце глави ЦВК, домовившись з правоохоронцями про безпеку доньки.

"Однак сьогодні Ківалову згадали про цей борг і вимагають повернути його, порушивши закон. Главі ЦВК не позаздриш – він дійсно переживає страшенний тиск, і тому вже другу добу не виходить зі свого кабінету", - заявив Олег Рибачук.

Як відомо, Ківалов не з'являється на публіці від минулого понеділка, коли він оприлюднив частину результатів голосування у першому турі.

Тим часом ЦВК досі начебто не закінчила підбиття остаточних підсумків. Після опрацювання 97,67% бюлетенів Ющенко має 39,22%, Янукович – 39,88%. Втім, сюди поки не зараховано частину голосів із Західної України і Києва, де значну перевагу має Ющенко. Очікується, що після додавання цих голосів Ющенко вийде на перше місце.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...