Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кваснєвський теж викликає Януковича на дебати

Четвер, 4 листопада 2004, 09:16
Президент Польщі Олександр Кваснєвський виступає за збільшення кількості спостерігачів під час другого туру виборів президента України.

Про це він заявив в ефірі польській телекомпанії TVN24 у середу, передає кореспондент ПроЄвропи з Варшави.

Кваснєвський також відзначив необхідність усунення порушень, які мали місце під час передвиборчої кампанії і під час голосування 31 жовтня.

Зокрема, за його словами, йдеться про нерівний доступ кандидатів у президенти до засобів масової інформації і про неточності в списках виборців, через що деякі українці не змогли проголосувати.

"Хотілося б, щоб за три тижні до виборів вдалося усунути ці порушення", - сказав він.

На думку Кваснєвського, добрим рішенням проблеми доступу до ЗМІ стала б організація телевізійних дебатів головних кандидатів на посаду президента - прем´єр-міністра Віктора Януковича і лідера опозиційного блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка.

Кваснєвський також запевнив, що Польща має намір розвивати співпрацю з будь-яким обраним президентом України.

Як повідомлялося, Ющенко раніше заявляв про готовність до теледебатів з прем´єром перед другим туром. Янукович сказав, що поки що не визначився зі своєю участю в теледебатах.

У першому турі виборів 31 жовтня брали участь більш як 4 тис. міжнародних спостерігачів, 85 тис. спостерігачів від політичних партій і об´єднань і близько 390 тис. спостерігачів від кандидатів у президенти України.


Читайте також:

Пінчук хоче побачити Януковича та Ющенка на своєму телебаченні

Януковичу не вистачає освіти, щоб прочитати заготовки росіян на дебатах?

Янукович не прийде на дебати й у другому турі?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування