Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах категорично не підтримуватиме Януковича

Четвер, 4 листопада 2004, 13:44
Колишній кандидат в президенти Анатолій Кінах виключає можливість підтримки ПППУ кандидата Віктора Януковича в очікуваному другому турі виборів президента України.

Про це повідомила прес-служба Кінаха, передають Українські новини.

"Ми однозначно не будемо підтримувати єдиного кандидата від влади", - сказала прес-секретар Кінаха Людмила Жук. Водночас вона не змогла сказати, чи буде ПППУ підтримувати в другому турі кандидата Віктора Ющенка.

"Не можна сказати, що на даний момент відпрацьована ця форма і це рішення стовідсоткове, по-перше, хоча б тому, що немає результатів виборів, по-друге, це має бути рішення партії", - сказала вона.

Відповідно до повідомлення прес-служби, політвиконком ПППУ, підбиваючи попередні підсумки першого туру виборчої кампанії з виборів президента, прийняв рішення на другому етапі виборів посилити взаємодію з усіма відповідальними і прогресивними політичними силами з тим, щоб сприяти проведенню очікуваного другого туру виборів максимально прозоро, на основі чесного і відкритого змагання.

"ПППУ об’єднуватиме зусилля тільки з тими, хто виступає за збереження громадянського миру і спокою, хто виключає можливість зриву виборів", - сказано в повідомленні прес-служби.

Партія також має намір найближчим часом сконцентруватися на відпрацьовуванні стратегії щодо участі в парламентських виборах у 2006 році.

Як повідомляло агентство, раніше Кінах заявив, що вважає результати виборів президента сфальсифікованими, зокрема заниженою названу Центральною виборчою комісією кількість виборців, які підтримали його кандидатуру на виборах, і має намір звернутися до суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування