Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція нічого не має на дочку голови ЦВК Ківалова?

Четвер, 4 листопада 2004, 15:32
Міністерство внутрішніх справ України спростовує інформацію про те, що в розпорядженні МВС знаходиться кримінальна справа щодо доньки голови ЦВК Сергія Ківалова Тетяни.

Про це у четвер на прес-конференції в Києві повідомив журналістам заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Зубчук, повідомляє УНІАН.

Водночас, він спростував інформацію про те, що правоохоронні органи чинять тиск на голову ЦВК.

Раніше "нашоукраїнець" Олег Рибачук заявив, що за наказом адміністрації президента правоохоронні органи шантажують голову ЦВК Ківалова, щоб він впродовж 10 днів, передбачених законом, зволікав з оголошенням результів виборів.

За даними депутата, на Ківалова чинять тиск через членів його родини. Рибачук заявляє, що сам міністр внутрішніх справ Микола Білоконь прибув в ніч виборів до Центрвиборчкому "як посильний Банкової".

Білоконь повідомив Ківалову про те, що якщо той не забезпечить потрібного результату для Віктора Януковича, на його дочку Тетяну Ківалову дістануть з ящика кримінальну справу", розповів Рибачук.

"Ця справа стосується діяльності одеської рибопромислової компанії "Антарктика", генерального директора якої Валерія Кравченка було вбито в грудні 2002 року в Одесі", нагадав він.

Між тим, міністерство внутрішніх справ заявляє про повернення до регіонів всіх підрозділів, які були залучені для охорони громадського правопорядку в Києві в день голосування.

За офіційними даними, для охорони правопорядку на виборах президента міліція задіяла 147,2 тисячі співробітників правоохоронних органів, у тому числі в Києві 14 тис. міліціонерів.

Також МВС зафіксувало різке скорочення кількості злочинів у день голосування.

За словами Віктора Зубчука, якщо 27 жовтня міліція зафіксувала 2 800 злочинів, то 30 жовтня - 1 421 злочин, а 31 жовтня - 580.

Зубчук повідомив, що за весь час виборчої кампанії міліцією було порушено 75 кримінальних справ пов'язаних з виборами, 35 з яких за статтею "Хуліганство", 7 - незаконне збереження боєприпасів і вибухових речовин.

Він сказав, що 10 із цих кримінальних справ перебувають у розпорядженні прокуратури.

За матеріалами УНІАН та Українських новин

ЦВК НЕ ОГОЛОШУЄ ЮЩЕНКА ПЕРЕМОЖЦЕМ, БО БІЛОКОНЬ ПОГРОЖУЄ ДОНЬЦІ КІВАЛОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування