Кірпа порушив закон, закликаючи голосувати за Януковича

Четвер, 4 листопада 2004, 19:10
Міністр транспорту й зв'язку, глава "Укрзалізниці" Георгій Кірпа закликав залізничників голосувати за кандидата-прем'єра Віктора Януковича в другому турі.

"Ми повинні нашого почесного залізничника відстояти на виборах, тому що він член нашої залізничної родини", - сказав Кірпа в четвер у Києві на урочистому засіданні, присвяченому Дню залізничника.

Кірпа також привітав Януковича з перемогою в першому турі виборів президента.

Міністр подякував Януковичу за 17 прийнятих у нинішньому році урядових рішень для розвитку "Укрзалізниці" і допомоги в залученні під держгарантії $1 млрд. кредитів, а також вручив йому відзнаку за сприяння розвитку залізничного транспорту.

Як сказав Янукович у своєму виступі, в 1990 році він одержав звання почесного залізничника, і після прийнятого указу президента про святкування 4 листопада Дня залізничника родина поздоровляє його в цей день.

Кірпа очолює недавно зареєстровану партію "Відродження", яка підтримує Януковича на президентських виборах, передає Інтерфакс-Україна.

Відповідно до закону про вибори президента участь у передвиборній агітації забороняється органам виконавчої влади й органам місцевого самоврядування, їхнім посадовим особам і службовцям.

Також відповідно до закону, передвиборна агітація перед повторним голосуванням починається від дня, наступного після призначення повторного голосування.

Наразі дата повторного голосування офіційно не оголошена, оскільки Центвиборчком ще не оголосив результатів першого туру виборів.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...