Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович залишається. Це все провокація

П'ятниця, 5 листопада 2004, 16:00
Прес-секретар прем'єр-міністра України Ганна Герман спростовує розповсюджувану Кандидат у президенти, прем'єр-міністр Віктор Янукович виключає можливість зняття своєї кандидатури в другому турі виборів президента України.

Про це Українським Новинам сказала прес-секретар прем'єра Ганна Герман.

"Абсолютно виключає", - сказав Герман.

Герман назвала провокацією інформацію, яка з'явилася в ряді ЗМІ з посиланням на анонімне джерело про те, що Янукович у понеділок, 8 листопада, може зробити заяву про відмову продовжити боротьбу за пост президента України.

"Це абсолютно провокаційна заява, це провокація однозначно, й той, хто її зробив, діє на шкоду Україні й українському народу", - сказав Герман.

У п'ятницю в ряді ЗМІ з'явилась інформація з посиланням на джерело, близьке до Адміністрації Президента Росії, про те, що Янукович у понеділок, 8 листопада, може зробити заяву про відмову продовжити боротьбу за пост Президента України.

За інформацією анонімного джерела, такий сценарій передбачає, що в результаті в другий тур виборів вийдуть Ющенко, який відмовиться зняти свою кандидатуру, і лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз, який за результатами голосування 31 жовтня зайняв третє місце.

Читайте також:

ЯНУКОВИЧ МОЖЕ ВІДМОВИТИСЯ ВІД УЧАСТІ У ВИБОРАХ?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування