Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нашоукраїнці" радять не шукати членів УНП на місці замаху на Курочкіна

Понеділок, 8 листопада 2004, 15:14
Довірена особа Ющенка Микола Томенко звернувся до правоохоронних органів щодо діяльності в Україні та Росії засновника "Російського клубу" Максима Курочкіна.

За словами Томенка, він намагається перевірити у МВС публікації у ЗМІ про зв’язок Курочкіна із російськими кримінальними колами.

За словами Томенка, раніше він отримав відповідь від СБУ, що у 2001 році МВС України перевіряло версію щодо причетності Курочкіна до вбивства заступника голови Державної комісії цінних паперів і фондового ринку Ромашка.

"СБУ пише, що ця інформація не підвердилася. Тепер я намагаюся з’ясувати, чи правду пишуть про його причетність до розборок між солнцевською та лужніковською братвою в Росії", - додав Томенко.

Томенко назвав Курочкіна "фінансистом" "Російського клубу", який очолює російський політтехнолог Януковича Гліб Павловський.

"Російський клуб" під час виборів-2004 був майданчиком для озвучення пропаганди проти Ющенка з вуст російських діячів.

За словами Томенка, під час виборів в Україні тиражем два мільйона екземплярів поширювався "Меморандум "Російського клубу" антиющенківського змісту. Ці листівки формально вважалися агітаційними матеріалами технічного кандидата Романа Козака.

Як відомо, у суботу в Києві було вчинено замах на Курочкіна. Як зауважив Томенко, "МВС має проводити слідство відкрито, що там на місці випадково не знайшли члена УНП".

Раніше під час вибухів на Троєщинському ринку МВС затримало кількох осіб із членським квитком Української народної партії, яка є членом "Нашої України".

"Українська правда"

Читайте також:

В КИЄВІ ХОТІЛИ ВБИТИ СОРАТНИКА ПОЛІТТЕХНОЛОГА ПАВЛОВСЬКОГО

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...