Ющенко не дав перетворити Кіровоградський округ на Мукачеве

Вівторок, 9 листопада 2004, 11:49
У вівторок Апеляційний суд Кіровоградської області визнав неправомірними дії 26 членів, в тому числі заступника голови комісії та секретаря територіальної виборчої комісії № 100, які не підписали протоколи.

Таким рішенням Апеляційний суд задовольнив скаргу офіційного спостерігача по ТВО № 100 від кандидата Віктора Ющенка Анатолія Ревенка.

За словами Ревенка, Апеляційний суд Кіровоградської області задовольнив скаргу частково, тому що не визнав дії членів ТВК, які залишили приміщення комісії в ніч на 1 листопада, грубим порушенням законодавства.

Як пояснили Ревенку в суді, це - компетенція ЦВК.

Ревенко також повідомив, що Апеляційний суд Кіровоградської області виніс окрему ухвалу для ЦВК з приводу дій членів ТВК по виборчому округу №100, але не оприлюднював її.

Суд заслухав обидві сторони, зважив аргументи "за" і "проти", підкреслив офіційний спостерігач від кандидата.

Суд визнав, що умови роботи були для всіх однаковими (ті члени ТВК, які залишили приміщення комісії, скаржились на неможливу для роботи атмосферу, тиск і погрози), не було надано жодних актів про порушення роботи комісії, розповів Ревенко. За його словами, рішення суду може бути оскаржено у дводенний термін після оголошення ухвали.

Ревенко заявив, що він рішення суду не оскаржуватиме.

УНІАН

Читайте також:

Кіровоград. Епіцентр протистояння

Ківалов не може дорахувати голоси через Кіровоград

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування