Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пустовойтенко обіцяє розібратися з "розкольниками" після виборів

Вівторок, 9 листопада 2004, 12:49
Лідер Народно-демократичної партії Валерій Пустовойтенко заявляє, що депутати Шевчук, Зарубінський і Кафарський порушили статут НДП і рішення її з'їзду, підписавши угоду про підтримку з Ющенком.

Він нагадав, що на з'їзді більшість членів НДП підтримала Януковича, деякі підтримували кандидатуру самого Пустовойтенка на пост президента, а незначна частина висловилась на підтримку Ющенка.

"Ми тоді вирішили підтримати Януковича", - підкреслив Пустовойтенко.

Зі слів лідера НДП, рішення щодо цих трьох депутатів партія ухвалить після виборів президента.

В понеділок Демократична платформа Народно-демократичної партії й коаліція "Сила народу" підписали договір про підтримку Віктора Ющенка у другому турі виборів президента.

Договір підписали Ющенко, а також депутати Ради Сергій Шевчук, Олег Зарубінський та Володимир Кафарський (фракція НДП-ПППУ).

В договорі Демплатформа НДП й "Сила народу" оцінили вибори президента як "непрозорі, недемократичні, сфальсифіковані, і такі, що відбуваються із грубими й масовими порушеннями прав громадян на вільне волевиявлення".

Демократична платформа в складі НДП була створена в липні цього року депутатами, які виступили проти підтримки Януковича як кандидата в президенти.

До складу Демплатформи НДП увійшли депутати з партійної фракції Шевчук, Зарубинський, Кафарський, Віталій Олуйко, а також члени НДП Борис Соболєв, Володимир Удовиченко й Анатолій Яцик.

У липні НДП вирішила підтримати кандидатуру Януковича на виборах президента.

За матеріалами Українських новин


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування