ЯНУКОВИЧ НЕЗАКОННО АГІТУВАВ ЗА СЕБЕ. І прогнозує закопування опонентів

Вівторок, 9 листопада 2004, 19:54
Уряд Януковича оголосив про реалізацію нової соціальної програми.

"Програма не просто задекларована, вона реальна... На наш погляд – моєї команди – вона дозволяє нам з оптимізмом дивитися у майбутнє", заявив прем'єр Янукович в інтерв'ю програмі "Подробиці" на Інтері.

"Ми повинні створити такі умови в Україні, щоб тут можна було жити, щоб була стабільність, щоб був соціальний захист для тих, хто соціально не захищений – насамперед для пенсіонерів", додав прем'єр.

Для працюючих уряд планує "створити всі умови, щоб люди могли заробити на своє життя, забезпечити свою родину".

Янукович нагадав, що зарплати вже виросли у минулому і нинішньому році, крім того, "росте кількість прибуткових працюючих підприємств", пенсії виросли майже в 3 рази, стипендії – у 2,2 рази.

"Те, що ми запропонували... ця програма... е... соціальна – соціального розвитку нашої держави..., вона передбачає довгостроковий багаторічний розвиток різних соціальних програм у нашій державі", продовжив Янукович.

Він не назвав конкретных кроків уряду по реалізації цієї програми або основні її критерії.

Однак, за його словами, нова соціальна програма може стати основою для об'єднання "суспільства, людей різних політичних поглядів, з різних регіонів - з правовго і лівого берегів Дніпра".

Янукович знову заявив, що уряд продовжить платити підвищені пенсії.

"І коли мої опоненти говорять, що ми після виборів уже не будемо платити ці пенсії – я вам скажу, вони взагалі закапують себе і своє політичне майбутнє. Ми ніколи не зробимо жодного кроку назад – ми будемо йти тільки вперед", заявив Янукович.

Як повідомив ведучий програми, прем'єр сподівається на підтримку "соціальних ініціатив" уряду не тільки з боку партій парламентської коаліції - він вже провів переговори з ПСПУ і Компартією.

За словами ведучого, лідер СПУ Олександр Мороз назвав стратегію уряду "кроком у правильному напрямку".

Інтерв'ю Януковича з'явилося до оголошення офіційних результатів голосування ЦВК і призначення дати повторних виборів. Агітація у цей час є забороненою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування