Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУК ЛІКВІДУЄ СВІДЧЕННЯ ПРО ФАЛЬСИФІКАЦІЮ ВИБОРІВ

Середа, 1 грудня 2004, 13:23
На виїзді з будівлі адміністрації президента України на одному із задніх дворів група учасників акції протесту затримала один з двох автомобілів-сніговозів, у якому під снігом виявлена значна кількість документації.

Про це повідомили телефоном учасники події. За їх словами, сніговоз виїздив з АП із заднього двору.

Після того, як його зупинили, водій втік з місця події, сказавши, що не хоче нести відповідальність, зазначили учасники події. За словами мітингуючих, частина документів порізана.

Як повідомили в ефірі "5 каналу", серед документів були розписки, датовані 29 жовтня 2004 року на 100 доларів, а також списки дільничних та територіальних виборчих комісій.

Як зазначили депутати "Нашої України", які прибули на місце, "дивно, що адміністрація президента дублює документи ЦВК".

Депутати зазначили, що документи будуть залучені до справи, яка розглядається вже третій день у Верховному суді України про оскарження результатів виборів та оголошення Януковича президентом.

В той же час депутат Володимир Стретович говорить про те, що ці документи можуть свідчити про порушення закону про вибори президента України. Він уточнив, що таким чином, може бути доведено факт втручання органів державної влади у виборчий процес.

"Ми будемо розбиратись з цими документами. Поки що ми не знаємо, скільки їх під снігом, будемо з'ясовувати і дамо оцінку", - сказав Стретович.

"Українська правда", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...