Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Суркіса й Медведчука помер від колото-різаних ран

П'ятниця, 3 грудня 2004, 23:00
У покійного голови правління ЗАТ "Український кредитний банк" Юрія Ляха були численні колото-різані рани у області шиї. Про це повідомило ЛІГАБізнесІнформ інформоване джерело.

На думку криміналістів, наявність таких ран в області шиї ставлять під сумнів існуючу версію про самогубство Ляха.

Поінформоване джерело в правоохоронних органах підтвердило УНІАН цю інформацію.

Але водночас зазначило, що, за словами колег покійного, у день його смерті ніхто із сторонніх осіб до банку та кабінету його керівника не заходив.

Тому, наголосив співрозмовник агентства, стверджувати однозначно – добровільно чи ні Лях пішов із життя, можна буде лише після того, як будуть готові результати експертизи.

Розслідування справи веде прокуратура Солом'янського району Києва.

Як повідомлялося, 3 грудня в Києві близько 9.00 у власному кабінеті в офісі, розташованому на вул.Борщагівській, було знайдено мертвим голову правління "Укркредитбанку" Ляха.

Як повідомило інформоване джерело, покійний перерізав собі артерії на шиї канцелярським ножем для паперу. Поряд з ним було знайдено записку, в якій він просив вибачення у своїх близьких і пояснював свій вчинок тим, що він був змушений так вчинити через проблеми, що виникли. Розслідування цієї справи передано в прокуратуру.

Лях – голова правління ЗАТ "Український кредитний банк". Ю.ЛЯХ народився в Дніпропетровську 5 серпня 1965 р., закінчив Київський торговельно-економічний інститут.

Після закінчення вузу працював у Центральному універмазі, а також у Київському міськкомі комсомолу. Банківську кар`єру почав в українській філії Інкомбанку. Також працював в банку "Україна", московському банку "Деловая Россия".

За інформацією ЗМІ, Лях входить до так званої "чудової сімки", яка стоїть на чолі СДПУ(о).

ЗАТ "Український кредитний банк" було створено 30 жовтня 1992 року як акціонерне товариство закритого типу (реєстраційний номер 127).

Голова наглядової ради ЗАТ "Український кредитний банк" – Валентин Згурський.
У ЗМІ одними із засновників банку називають Григорія Суркіса і Віктора Медведчука.

UNIAN

Читайте також:

Покінчив з життям соратник Суркіса й Медведчука



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...