СПУ проводе політраду, про те, що робити з Ющенком

Субота, 4 грудня 2004, 16:27
Член фракції Соцпартії України Микола Рудьковський вважає, що з метою вироблення подальших дій, які будуть спрямовані на вирішення ситуації з голосуванням по політреформі, СПУ повинна провести політраду й переговори з Віктором Ющенком.

"Нам треба зібрати політраду й прийняти відповідне рішення", - сказав він у суботу в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" по закінченні пленарного засідання Верховної Ради, на якому депутати не змогли прийняти жодного рішення по питанню проведення політреформі.

Депутат також висловився за необхідність проведення переговорів з лідером опозиції Ющенком. "Я не виключаю, що сьогодні - завтра вони будуть проведені, і, можливо, у вівторок Верховна Рада збереться й проголосує політреформу", - відзначив він.

Рудьковський підкреслив, що якщо Ющенко - "відповідальна людина, він повинен бути відповідальним політиком і дотримуватися досягнутих угод".

Після інтерв'ю Рудьковського фракція соціалістів провела невелику нараду в залі засідань парламенту, однак після нього лідер соціалістів Олександр Мороз відмовився від будь-яких коментарів.

Читайте також:

Фракція Ющенка не хоче змішувати воду, вогонь і клізму. Шуфрич погрожує

Литвин каже, що "Наша Україна" зруйнувала домовленості. Тимошенко не купуватиме з маслом пласмасове відро

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування