Для Януковича організують живий ланцюг з пенсіонерів, дітей на санчатах і собак?

Субота, 4 грудня 2004, 17:59
Українська національна консервативна партія заявляє про те, що регіони, керівники яких робили сепаратистські заяви, тепер готуються провести акцію "Україна – єдина". Про це йдеться в повідомленні УНКП, переданому УНІАН.

Згідно з повідомленням, партія одержала сценарій проведення акції, розісланий місцевим радам Харківської, Полтавської, Сумської, Луганської, Дніпропетровської і Донецької областей.

Згідно зі сценарієм, акція представлятиме живий ланцюг.

"Ключовий кадр: люди тримаються за руки", - написано в сценарії.
Передбачається, що люди виїжджають на акцію "на машинах, підводах, лижах, велосипедах, конях", дітей вивозять на санчатах, прив'язаних до автомобіля, що повільно рухається.

Згідно зі сценарієм, у ланцюзі повинні бути представлені пенсіонери, які сидять на стільцях і стоять з ціпками, цілі родини: "батько, мати, дідусь з бабусею і онуки".

Передбачається, що діти в руках повинні тримають квіти і кульки, деякі – "за пазухою – котів, собачок, хом'яків або голубів".

"Група спортсменів біжить далеко в полі, щоб зайняти своє місце в ланцюгу", - наголошується в сценарії.

Учасники повинні тримати в руках державні прапори, білі і блакитні стрічки, ікони, засвічені свічки. Передбачається, що в малонаселених пунктах, учасники ланцюга повинні протягнути між собою мотузок, маючи на увазі при цьому, що "нас мало – але ми єдині".

У деяких місцях на мотузку з білих і синіх стрічок повинні висіти таблички з прізвищами людей, які нібито не змогли прийти через роботу, але при цьому приєдналися до участі в акції.

На межі районів люди повинні стояти з прапорами своїх районів, а на межі областей – з прапорами областей.

У ланцюг також шикуються автобуси, автомобілі, вози, в самому ланцюгу повинні бути люди в робочому одязі, які нібито прийшли прямо з роботи, люди з мітлами – вони повинні символізувати вимітання, очищення України.

"Бригада мисливців, які полювала в полі, приєдналася до ланцюга і стоїть із зачохленими рушницями", - написано в сценарії.

Передбачається, що учасники акції повинні тримати в руках плакати: : "Украина - едина!", "Донбас працює – Київ танцює!", "Майдан с приветом!", "Янукович мы с тобой!", "Киев кончай галдеть!", "Майдан, пакуй чемодан!", "Тимошенко за граты!", "Ющенко! Не пикай на ЦИК!", а в руках дитини - "Дяди и тети на Майдане! Вы плохие и еще хуже!".

З вікон автомобілів, що стоять і рухаються, повинні звучати пісні про Донбас, про шахтарів, про Луганщину, пісня "Хліб - усьому голова", а також пісні у виконанні Софії Ротару – "Одна калина за вікном", "Це моя земля, це твоя земля неповторна і єдина".

Передбачається, що телезйомка учасників акції здійснюватиметься як уздовж ланцюга з автомобіля, що рухається, так і з міліційного вертольота.

УНКП вважає, що вищенаведений сценарій, насправді розроблений з метою ще більшого розколу України, здійснення сценарію "Кучма-3" і розширення повноважень керівників облдержадміністрацій до рівня "містечкових князьків".

UNIAN


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...