Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти кажуть про "технічні" проблеми в блоці Ющенка

Неділя, 5 грудня 2004, 13:14
Депутат-соціалист Юрiй Луценко називає неприйняття Верховною Радою змiн до Конституцii в суботу, "технiчною непогодженiстю" в командi лiдера блоку партiй "Наша Украiна" Вiктора Ющенка, заперечуючи при цьому ii розкол.

Про це вiн сказав, виступаючи перед прихильниками Ющенка на Майданi Незалежностi в Киевi.

"Немає пiдстав говорити про розкол або про вiдхiд когось iз полiтикiв з команди Ющенка", - сказав Луценко.

Вiн висловив упевненiсть у тому, що тiльки коалiцiя полiтичних сил у командi Ющенка в ii теперiшньому складi зможе досягти перемоги над дiючою владою.

Луценко пояснив, що полiтреформа необхiдна для того, щоб вся влада не була сконцентрована в одному кабiнетi.

Оскiльки передбачаеться, що полiтреформа має набутити чинностi в 2006 роцi, Ющенко, зi слiв Луценка, буде мати час для того, щоб очистити владу вiд корупцiонерiв, повідомляє Український вибір.

Вiн пiдкреслив, що на даний момент парламентарii проводять консультацii i, в такий спосiб парламент, зi слiв Луценка, зможе прийняти пакет важливих рiшень максимум у вiвторок.

Луценко також зазначив, що вважає президента Леонiда Кучму полiтиком, вiд якого в цей момент залежить затвердження найважливiших рiшень, на що команда Ющенка покладає великi надii.

В суботу між фракціями, до яких входять прихільники Ющенка, та СПУ виник конфлікт через механізм ухвалення політичної реформи. Погоджувальна рада засідала протягом 4 годин, але парламент не зміг ухвалити жодного рішення. Тому депутати вирішили не працювати в неділю.

Читайте також


СПУ проводе політраду, про те, що робити з Ющенком

Литвин каже, що "Наша Україна" зруйнувала домовленості. Тимошенко не купуватиме з маслом пласмасове відро

Фракція Ющенка не хоче змішувати воду, вогонь і клізму. Шуфрич погрожує

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування