Тимошенко бачить себе прем'єром або навіть на місці Табачника

Неділя, 5 грудня 2004, 14:28
Юлія Тимошенко впевнена, що працюватиме в уряді України при президенті Вікторі Ющенку.

На запитання про можливість обійняти посаду прем`єра після обрання Ющенка президентом України, Тимошенко сказала: "Це було б добре…"

"Мені не важливо, який це буде пост... Навіть якщо віце-прем'єр з гуманітарних питань. Я все одно працюватиму в уряді при президенті Ющенку", - сказала вона.

Тимошенко також заявила, що має впевненість в переконливій перемозі Ющенка на президентських виборах.

Вона вважає, що в парламенті вже розпочався процес формування більшості під майбутнього президента України Ющенка. На її думку, "навіть нинішній склад ЦВК не зможе перешкодити Ющенку здобути перемогу на виборах".

Тимошенко заявила також, що лідер СПУ Олександр Мороз залишається в коаліції з
Ющенком.

Як сказала Тимошенко, склад коаліції "Сила народу" залишається незмінним. На її думку, істотного конфлікту між сторонами не відбулося.

Вона також зазначила, що Мороз і Ющенко - різні за політичними поглядами та ідеологічними підходами. "Навіть якщо станеться так, що Ющенко боротиметься на виборах президента з Морозом, - припустила Тимошенко, - перемогу все одно здобуде Ющенко".

Вона вважає, що нинішній Кучма "хоче будь-яким чином зберегти владу і для цього відправив до Верховного Суду ввідну, що слiд призначити нові вибори. Але суд прийняв рішення, яке вважав за потрібне, і призначив переголосування" другого туру виборів.

На думку Тимошенко, у Кучми "немає чіткого плану, як діяти в такій ситуації". Вона не виключає, що в плани Кучми входить "проведення четвертого, п`ятого, шостого і сьомого туру виборів, щоб таким чином затриматися при владi".

Як сказала Тимошенко, команда Ющенка посилить контроль у тих регіонах України, де були зафіксовані особливо масштабні маніпуляції на виборах.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування