"1+1" та "Інтер" пропонують Ющенку і Януковичу свій ефір для теледебатів

Понеділок, 6 грудня 2004, 16:40
Телеканал "1+1" та "Інтер" готові надати ефір для проведення теледебатів кандидатам у президенти Віктору Ющенку і Віктору Януковичу.

Про це йдеться у зверненні генерального директора телеканала "1+1" Володимира Оселедчика до керівників штабів кандидатів.

У зверненні зазначається, що у зв`язку з початком передвиборчої агітації до повторного голосування 26 грудня 2004 р. студія "1+1" поновлює подання політреклами у відповідності до закону про вибори президента України та згідно з розцінками, які телеканал "1+1" в червні 2004 року подав до ЦВК.

Канал також пропонує розглянути можливість проведення в ефірі "1+1" дебатів кандидатів на пост президента та членів їх штабів.

За умови принципової згоди, телеканал готовий найближчим часом запропонувати варіанти телевізійного формату проведення дебатів, але, безумовно, остаточне рішення щодо їх проведення має бути узгоджено безпосередньо на рівні кандидатів на посаду президента та керівництва їх штабів.

Також повідомляється, що телеканал "1+1" протягом агітаційної кампанії до повторного голосування готовий на рівних підставах надавати час в ранкових та вечірніх новинах для виступів членів штабів обох кандидатів або одночасно ("прямий баланс").

При цьому домовленість про представництво штабів у цих парах належить самим штабам, або ж по одному представнику від кожного штабу з наданням можливості представнику іншого штабу аналогічного часу впродовж наступних днів ("відкладений баланс").

Телеканал також просить штаби надавати попередню інформацію стосовно акцій, що організовуються ними як в Києві, так і в інших регіонах України - з тим, щоб телеканал "1+1" міг забезпечити рівне висвітлення обох кандидатів в інформаційних програмах "1+1" впродовж передвиборчої кампанії.

У неділю ведучий програми "Подробиці тижня" на каналі "Інтер" Олександр Мельничук заявив, що канал готовий надати ефір обом кандидатам для проведення дебатів.

УНІАН

Читайте також:

Ющенко наполягає на теледебатах. Від Януковича відмовляються працівники його штабу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
21:39
В порту на Одещині росіяни знищили агропродукцію, яка направлялась до Азії та Африки
Усі новини...