Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович звинуватив у всьому Кучму

Вівторок, 7 грудня 2004, 17:20
Кандидат Віктор Янукович вважає, що те, що відбувається в Україні, має бути "на совісті Кучми"

Як повідомляють РІА "Новости", про це Янукович заявив в інтерв`ю італійській газеті "Кар`єрре делла Сера".

Відповідаючи на питання італійських журналістів, чи не є рішення президента Кучми пожертвувати Януковичем не дуже коректним, глава українського уряду сказав: "Я хотів би, щоб він сам відповів на це запитання. Те, що зараз відбувається, безперечно, залишиться на його совісті".

Те, що відбувається в Україні, Янукович назвав "повзучим державним переворотом". На його думку, ситуація в країні далека від нормалізації.

"Тепер необхідно боротися із залишками старої влади, які представляють себе як опозиція, а також з їхніми союзниками в нинішній владі. Після другого туру виборів ця ганебна вісь стала очевидною", - заявив прем'єр.

Янукович також сказав, що боротиметься на виборах до кінця. Він не має наміру знімати свою кандидатуру з повторного голосування 2-го туру.

"Я тільки йду у відпустку, щоб після 26 грудня повернутися президентом", - сказав Янукович.

За словами прем'єра, він не зніме свою кандидатуру й після 16 грудня, що зобов’язало б Ющенка для перемоги набрати більше 50% голосів.

"Я не знімаю свою кандидатуру сьогодні, не зніму її й у найближчі дні. Така гіпотеза була запущена, але в ній немає ніякої правди", - підкреслив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування