Янукович обізвав Ющенка "уламком влади", а рішення парламенту "беззаконням"

Середа, 8 грудня 2004, 15:03
Імідж "кандидата від влади" було нав'язано Віктору Януковичу опонентами.

Про це сам Янукович заявив під час спілкування з трудовим колективом донецької шахти "Трудовська".

"Цей імідж мені нав'язали люди, які є уламком влади, і які зараз вступили в союз з діючою владою. У дійсності ж я кандидат від 15 мільйонів людей, що вірять в Україну, у ту команду, що створювала нову Україну протягом двох років роботи уряду", - підкреслив він.

За словами Януковича, він приїхав на Донеччину за підтримкою трудового Донбасу і особливо шахтарів, яких "всі знають як совість та честь українського народу".

"Я приїхав наповнитися підтримкою та силою трудового Донбасу. І під час зустрічей з вами я відчуваю силу, яка переходить до мене і дає мені впевненість в перемозі", - наголосив він.

Янукович розповів, що протягом усіх двох років діючому уряду було нелегко працювати, а сьогодні усе, що ним зроблене, знаходиться під загрозою зриву.

"Економічна криза вже на носі, а уряд не може адекватно реагувати, тому що його робота заблокована", - цитує прем'єр-міністра УНІАН.

Як відомо, новий голова штабу Януковича Тарас Чорновіл заявив, що позиціонуватиме свого шефа як "опозиційного кандидата". Чорновіл також вважає, що влада на виборах діяла проти Януковича.

Останнім часом прихильники Януковича все частіше говорять про начебто підтримку Ющенка Кучмою, а також намагаються дистанціюватися від нинішнього президента.

Янукович також заявляє, що рішення Верховної Ради щодо складу Центральної виборчої комісії продемонструвало те, що в країні продовжується беззаконня.

"Фактично я як кандидат позбавлений представників у ЦВК", - зазначив Янукович. "Все це викликає сумніви з приводу чесності виборів", - додав він.

Кандидат також висловив переконання, що це рішення також було продиктовано "вулицею".

Читайте також:

Янукович у Донецьку знайомиться із новим місцем роботи

Чорновіл не знає, хто саме "копає під Януковича" - Кучма чи Медведчук

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News