Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Блокада "кубла Кучми" триватиме. Ющенко готується оприлюднити свій діагноз

Середа, 8 грудня 2004, 20:47
Учасники акцій протесту Віктора Ющенка знімають блокаду лише Кабінету міністрів та звільняють приміщення Жовтневого палацу та Будинку офіцерів.

Як повідомив на мітингу депутат-соціаліст Юрій Луценко, опозиція знімає блокаду будинку уряду: „Ми їм дозволимо працювати, але пікети і барабанщики стоятимуть доти, поки туди не зайде уряд Ющенка”.

„Але ми не розблоковуємо адміністрацію президента – це кубло Кучми і Медведчука – до перемоги народного президента Ющенка”, - додав він.

Як повідомив „Українській правді” інший координатор масових акцій Тарас Стецьків, вони залишають сцену на Майдані Незалежності та наметове містечко на Хрещатику.

„Ми звільняємо Жовтневий палац і Будинок офіцерів, але залишаємося в „Українському домі” і Будинку профспілок. Там залишаються люди – 10-20 тисяч осіб. Щоб нікому не закортіло фальсифікувати вибори”, - сказав Стецьків.

Керівником штабу вуличних акцій призначений Роман Безсмертний.

Сам Ющенко сказав журналістам, що вони знімають блокаду і Кабміну, і адміністрації президента, але продовжують їх пікетувати.

Події у парламенті 8 грудня Ющенко охарактеризував словами „це майже перемога”.

„Залишився один крок – 26 грудня. Але ми розуміємо, що актуальною є вимога проведення виборів відповідно до закону. Хоча ми зробили серйозні передумови для блокування махінацій”.

Ющенко також сказав, що у найближчі дні австрійська клініка „Рудольфінерхаус” оприлюднить висновки щодо його отруєння.

Він сказав, що знає про останній діагноз клініки. „Я знаю про цей діагноз і я думаю, що у найближчі дні клініка зробить публічні висновки, які я надам і пресі, і в парламент”.

Ющенко ще раз підтвердив, що вважає, що його отруїли: „Звичайно, мова іде про отруєння, про політичну розправу, звичайно, це справа рук влади”.

„Українська правда”

Читайте також:

Хто отруїв Ющенка?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...