Уряд може працювати, Кучма залишається "у вигнанні"

Четвер, 9 грудня 2004, 10:23
Учасники акції громадянської непокори в четвер припинили блокування будинку Кабінету Міністрів у Києві, однак мають намір продовжувати блокування адміністрації президента доти, поки в неї не ввійде як президент Віктор Ющенко.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник пікетників.

Зараз біля будинку адміністрації з боку вулиці Інститутської перебувають близько 30 осіб, які пропускають через свої загородження тільки співробітників комітетів Верховної Ради, перевіряючи у них посвідчення. Блокування триває також з боку Лютеранської вулиці.

Біля адміністрації, як і раніше, залишаються близько 20 наметів, але людей в них нема.

Біля будинку уряду повністю знято кордони мітингуючих з боку центрального входу по вулиці Грушевського. Прихильники Ющенка також пішли з парку навпроти Кабміну. Барабани мовчать.

Вулиця Садова, на яку виходять три під'їзди будинку уряду, перекрита автобусами як з боку Інститутської, так і з боку Грушевського. На Садовій - близько 10 учасників акції опору, однак вони не перешкоджають проходу людей.

Біля будинку Верховної Ради людей немає зовсім. Проте там продовжує стояти встановлене громадянською кампанією "Пора" наметове містечко, у якому перебувають близько 20 осіб.

На Майдані учасників акції немає. Наметове містечко на Хрещатику залишилося в колишніх межах, однак іногородні учасники акції поступово роз'їжджаються по домівках. Організовано пункти відправлення людей.

У деяких частинах містечка складено й зібрано цілі ряди наметів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування