"1+1" визначили дні для дуелі між Ющенком і Януковичем

Четвер, 9 грудня 2004, 14:15
Телекомпанія "Студія 1+1" пропонує провести теледебати між кандидатами в президенти Віктором Ющенком й Віктором Януковичем у прямому ефірі о 20:00 в один з днів 21, 22 або 23 грудня в телестудії апаратно-студійного комплексу Національної телекомпанії України.

Про це повідомляє телерадіокомпанія "Студія 1+1" у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

Теледебати можуть бути проведені в будь-який день останнього тижня в будь-яку годину дня за узгодженням штабів кандидатів.

"1+1" вважає, що теледебати можуть бути проведені як винятково між кандидатами в президенти, так і із залученням членів штабів або політиків, які будуть підтримувати кандидата в період виборчої кампанії. Кількість представників від кожної сторони при цьому не повинна перевищувати п'ять чоловік.

Відповідно до запропонованого телекомпанією формату дебатів, вони будуть складатися з чотирьох раундів, у рамках яких, зокрема, передбачаються виступи з програмними положеннями, діалог кандидатів у вигляді питань і відповідей, їхні відповіді на питання журналістів, а також заключне слово.

Телекомпанія "Студія 1+1" заявляє про готовність до будь-яких змін у форматі, які запропонують і підтримають штаби кандидатів. Для визначення остаточного формату компанія пропонує провести переговори між представниками штабів за участю свого представника.

Раніше телеканали "1+1" й "Інтер" виступили з пропозицією до кандидатів у президенти надати свої ефіри для проведення теледебатів перед повторним туром виборів президента, який має відбутися 26 грудня.

Читайте також:

"1+1" й "Інтер" пропонують Ющенку і Януковичу свій ефір для теледебатів

Ющенко наполягає на теледебатах. Від Януковича відмовляються працівники його штабу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування