Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович усе ще на Донбасі і агітує за політреформу

Четвер, 9 грудня 2004, 17:15
Прем'єр-міністр у відпустці, кандидат Віктор Янукович позитивно оцінює факт проведення політичної реформи в країні.

Він вважає його важливим кроком на шляху демократизації суспільства, що вимагає подальшого продовження в реальному житті.

Про це Янукович повідомив журналістам під час своєї поїздки до Донецьку у четвер, нагадавши, що проведення політреформи було принциповим напрямком діяльності Партії регіонів, яку він очолює.

"Разом з тим, політреформу не можна здійснити разовим голосуванням у парламенті - це довга й кропітка робота, що вимагає спільних зусиль законодавчої й виконавчої влади", - зауважив кандидат.

Янукович додав, що він бачить реальне продовження політреформи у розширенні прав регіонів, здійсненні на практиці принципів самодостатності, створення умов для розкриття можливостей і потенціалу кожного регіону.

"Для України це питання особливо важливе, тому що у спадщину від Радянського Союзу нам залишилася країна, розділена формально по адміністративних принципах, які не завжди відповідають умовам розвитку регіонів", - констатував Янукович.

Він також додав, що місцева влада може більш повно врахувати те, що необхідно людям, і ухвалювати рішення, спрямовані на поліпшення їхнього життя.

Як повідомляє прес-служба виборчого штабу кандидата, Янукович продовжив своє перебування у Донецькій області у зв'язку з аварією на шахті "Південнодонбаська" номер 1. Він також відвідав у лікарні постраждалих гірників, побажавши їм якнайшвидшого видужання.

Спілкуючись із представниками ЗМІ, Янукович повідомив, що, незважаючи на своє перебування у відпустці, у четвер він обговорив хід робіт з ліквідації наслідків аварії й надання допомоги постраждалим гірникам з членами уряду і керівництвом місцевої адміністрації.

"Сьогодні як на рівні уряду, так і на рівні обласного керівництва вжиті всі необхідні заходи, щоб допомогти постраждалим гірникам, точно встановити причини аварії й ліквідувати її наслідки", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування