Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Навіть Азаров прийшов на Майдан з Ющенком

Субота, 1 січня 2005, 11:28
На Новий рік на Майдані Незалежності з Віктором Ющенком прибула вся його сім'я, найближчі політичні соратники і навіть деякі міністри з колишнього уряду Віктора Януковича, зокрема перший віце-прем'єр Микола Азаров.

Як повідомляє Німецька хвиля, це був перший Новий рік, коли привітання з 2005 роком Україна почула від двох президентів – ще чинного Леоніда Кучми та новообраного Віктора Ющенка.

Останній, як і обіцяв напередодні, свою вітальну промову виголосив на майдані Незалежності, куди прийшло кілька сотень тисяч людей.

Перевагу трансляції промови Віктору Ющенку віддали "5-ий канал" та ТРК "Ера".

Натомість решта загальнонаціональних каналів за кілька хвилин до 12-ої години ночі продемонстрували запис вітальної промови Леоніда Кучми, хоча до останнього моменту лунали прогнози, що 11-е вітання з Новим роком другого українського президента вже не потрапить в ефір.

Принаймні канал "Ера" повідомляв, що телевізійні медіа відмовлялися від подібної трансляції.

На відміну від стислої та аполітичної промови Віктора Ющенка, Леонід Кучма багато слів присвятив останнім подіям в Україні.

Його висновки зводилися до того, що саме влада створила всі можливості для потужного розвитку опозиції в країні, якою стала коаліція "Сила народу".

За кілька годин до Нового року несподівано про свою відставку повідомив прем'єр-міністр Віктор Янукович. На будь-яких публічних заходах зі святкування Нового року тепер вже екс-прем'єр помічений не був.

Читайте також

Останнє слово Кучми до українського народу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування