Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича немає майбутнього, бо його зрікся Ахметов?

Субота, 1 січня 2005, 12:25
Німецький політолог Александр Рар прогнозує, що Віктор Янукович не має великого політичного майбутнього.

"Янукович великою мірою був ставлеником олігархічних груп Східної України, він не був самостійним політиком. Я думаю, що ця група тепер робитиме ставку на іншу людину", - сказав Рар в інтерв’ю "Німецькій хвилі".

На думку Рара, "великого політичного майбутнього в Януковича не буде".

"Людина, яка програла ці вибори, на якій залишиться ярлик людини, котра була пов'язана з фальсифікаціями виборів – вона вже не зможе грати у вищій політиці України ту роль, яку грала досі".

Коментуючи рішення Януковича про відставку з посади прем'єра, Рар сказав, що "Янукович зробив певний жест саме в новорічну ніч, згадавши, що трапилося 5 років тому в Росії, коли Єльцин закінчив певну еру й передав владу Путіну".

"Таким чином, Янукович теж склав із себе повноваження. Він більше не хоче мати нічого спільного з перемогою Ющенка, він іде в опозицію, хоче створювати власну опозиційну групу, опозиційну владу, яка боротиметься проти Ющенка".

"Для того, щоб повернутися до влади він перейшов цю певну лінію, за якою він позбавляється відповідальності, що була на ньому останні місяці", - зазначив Рар.

Читайте також:

Обращение Януковича: я иду в отставку, впереди испытания на прочность


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування