Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий рік у наметах зустрічали олів'є, тортом від Тимошенко та шампанським

Вівторок, 4 січня 2005, 19:57
У новорічному меню мешканців наметового містечка в Києві, окрім повсякденних страв, таких як каша, картопля, чи суп, були також святкові наїдки – традиційний для цього дня салат олів'є, ковбаса, венігрет, сир, шпроти, багато солодощів та фруктів.

Як повідомляє Бі-Бі-Сі, незважаючи на сухий закон, на Новий рік його мешканцям, які живуть на Хрещатику вже більше місяця, дозволили випити по сто грамів шампанського.

П'яних тут не було, а от закуски вистачало усім, повідомляє кореспондент радіо. На території містечка працювало 4 їдальні, багато гостинців приносили кияни.

На Різдво наметівські кухарі обов'язково обіцяють наварити куті. Оскільки наметове містечко пробуде на Майдані аж до інавгурації нового президента, його мешканці встигнуть відсвяткувати на Хрещатику ще й Різдво.

Багато людей із наметового містечка Новий рік зустрічали безпосередньо на Майдані Незалежності.

Пані Марія з Миколавської області, яка живе у наметовому містечку вже 42 дні, каже, що на Майдані вони стояли на привілейованих місцях – прямо під сценою.

На запитання кореспондента радіо, чим їй найбільше запам'ятається цей Новий рік, пані Марія сказала: "Те, що ми тверезі тут всі були. Горілки не було. А їжу ми отримали у подарунок від Юлії Тимошенко та від штабу Ющенка – сир, ковбасу, шпроти, апельсини, торти, цукерки, печиво".

Подарунки від Юлії Тимошенко запам'яталися і Ярославу з міста Моршин, особливо шоколадно-горіховий торт.

Ще одним дуже бажаним подарунком були карточки для поповнення рахунків мобільних телефонів.

Люблять мешканці наметового містечка розповідати і про своїх гостей. Привітати їх приходило багато відомих людей.

Найбільше запам'ятався соліст гурту "ВВ" Олег Скрипка та грузинський президент Михаїл Саакашвілі, який заходив до них у гості разом зі своєю дружиною.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування