Литвин інавгурує Ющенка наступного тижня і очікує на новий уряд вже в січні

Середа, 5 січня 2005, 11:26
Спікер парламенту Володимир Литвин переконаний, що з урахуванням ситуації в економіці новий уряд нового президента Ющенка повинен почати працювати уже в січні.

"Треба зробити все необхідне, щоб протягом січня був сформований новий уряд", - сказав Литвин під час зустрічі з головою ОБСЄ, міністром закордонних справ Словенії Дімітром Рупелем.

Литвин також очікує, що інавгурація нового президента відбудеться наступного тижня.

"Виходячи з позицій, озвучених головою ЦВК Ярославом Давидовичем, та термінами розгляду у суді можливих позовів, у нас є всі підстави очікувати проведення інавгурації новообраного президента України протягом тижня з 10 по 14 січня", - цитує Литвина його прес-служба.

Під час зустрічі Литвин наголосив на зацікавленості України у подальшому розвитку відносин з ОБСЄ та подякував за "неупередженість місії спостерігачів від ОБСЄ за виборами президента України".

На думку голови ОБСЄ, "надзвичайно важливим є те, що дотримання демократичних процедур в ході завершення президентської кампанії не призводило до протистоянь та обійшлося без застосування сили".

Були обговорені плани співпраці України з ОБСЄ, роль Верховної Ради в цьому процесі, головною метою якого, на думку Литвина, є розбудова в Україні громадянського суспільства.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування