Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Металісти хочуть, щоб Ющенко зробив Кінаха прем`єром

Середа, 5 січня 2005, 16:26
Представники галузевих об'єднань та підприємств гірничо-металургійного комплексу пропонують на посаду прем'єр-міністра президент УСПП Анатолія Кінаха.

Про це йдеться у зверненні до Віктора Ющенка, підписаному керівниками Української асоціації підприємств чорної металургії, Української асоціації підприємств вторинних металів, виробничо-господарського об'єднання "Металургпром", науково-виробничого концерну "Укркольормет", об'єднань "Укртрубпром", "Укркокс", "Укрметвироби".

Як зазначається у зверненні, головним завданням нового уряду повинна стати консолідація усього суспільства на вирішення економічних питань, піднесення рівня виробництва та добробуту народу, створення умов для виведення економіки "з тіні", об'єднання з цією метою фахівців усіх гілок влади та представників ділової еліти з різних регіонів України.

На переконання металургів, Кінах неодноразово довів свою здатність виступати своєрідним "консолідуючим центром", який може об'єднати зусилля промисловців, урядовців усіх рівнів, регіональних керівників та депутатського корпусу, спрямувавши їх на вирішення практичних завдань розвитку економіки країни.

Працюючи на відповідальних державницьких посадах, Кінах, аргументується у Зверненні, зарекомендував себе як професіонал найвищого рівня.

"Нам добре відомий його особистий вклад у прийняття та реалізацію Закону України "Про економічний експеримент у гірничо-металургійній промисловості", який надав можливість нашій галузі вийти з кризи середини 90-х років та став локомотивом подолання кризових явищ в інших галузях економіки України", - наголошують металурги.

Як відомо, раніше Ющенку запропонували кандидатуру Кінаха очолювані ним же організації – Федерація роботодавців та Український союз промисловців і підприємців.

УНІАН

Читайте також:

Гавриш знає про прем'єрську угоду Ющенка з Тимошенко

Ющенко називає Кучму мучителем і обіцяє використати досвід Саакашвілі

Тимошенко назбирала 226 голосів для прем`єрства. І хоче, щоб Порошенка допитали

Працевлаштувавши Азарова, Ющенко не подружиться з Донецком

Львівська облрада визнала прем’єром Тимошенко. ФРУ нагадує Ющенку про Кінаха


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування