Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидович знайде до четверга, де Янукович заважає президентству Ющенка

Середа, 5 січня 2005, 17:18
Центральна виборча комісія готова підбити офіційні підсумки виборів, однак не буде цього робити доти, поки в судах не будуть розглянуті всі скарги, пов'язані з виборчим процесом, заявляє глава ЦВК Ярослав Давидович.

В інтерв'ю журналістам у середу в Києві він нагадав, що у Верховному суді перебуває скарга Віктора Януковича на постанову Центвиборчкому від 30 грудня, який залишив без задоволення скаргу кандидата про визнання недійсними результати повторного голосування 26 грудня у всіх 225 виборчих округах.

"Хоча нас запевняли, що скарг (у Верховний суд) не буде, і всі зацікавлені в тому, щоб ЦВК якомога швидше оголосила результати, але ми бачимо - як зацікавлені", - сказав Давидович.

Глава ЦВК також повідомив, що на даний момент комісія також з'ясовує, чи розглядаються ще скарги в апеляційних судах. За його словами, у четвер у ЦВК буде повна інформація із цього питання.

Давидович підкреслив, що при підведенні підсумків виборів Центвиборчком "не буде підходити формально до процедури".

Зокрема, він відзначив, що в режимі засідання будуть розглянуті протоколи всіх тервиборчкомів, оголошені всі цифри за результатами голосування у всіх округах, після чого цифри будуть занесені до протоколу ЦВК про результати повторного голосування 26 грудня.

Крім того, повідомив він, до протоколів тервиборчкомів додані 42 окремі думки членів територіальних комісій, і всі вони вже розглянуті членами ЦВК, які також опрацювали всі акти про порушення

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Янукович подав до Верховного суду п'яту скаргу. Безперспективну

Шуфрич не вірить, що скарги писали за 150 гривень, і понесе 99 томів

ВЕРХОВНИЙ СУД НЕ ЗАЛИШИВ ЯНУКОВИЧУ НАДІЇ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування