Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко образилася, що Тимошенко подарували квіти в Донецьку і хоче федерацію

Неділя, 9 січня 2005, 14:21
Учасники мітингу в Донецьку, організованого ПСПУ Вітренко, заявляють про невизнання результатів повторного голосування другого туру виборів президента, вимагаючи від Віктора Ющенка відмовитися від статусу кандидата на посаду глави держави.

Про це говориться в резолюції акції, що відбулася минулої суботи, внесеної лідером ПСПУ Наталею Вітренко і підтриманої учасниками мітингу "За перемогу разом з Януковичем!".

У резолюції мітингу, текст якої передано у неділю в агентство "Інтерфакс-Україна", його учасники заявляють, що результати повторного голосування другого туру виборів 26 грудня переконливо показали, що фальсифікації виборів 21 листопада не було, і Янукович одержав законну перемогу на виборах.

Зокрема, вони зажадали від лідерів опозиції і керівництва держави, а також представників міжнародної спільноти, які брали участь у переговорах по врегулюванню політичної кризи в Україні, вибачитися перед жителями Донецької і Луганської областей "за безпідставні обвинувачення у фальсифікації виборів".

Вони також зажадали від Верховної Ради саморозпуску, від суддів Верховного суду і президента Леоніда Кучми - добровільного складення повноважень, від Ющенка - відмови від статусу кандидата на посаду президента, від Центвиборчкому - оголосити законно обраним президентом України Януковича.

Вони також відзначили необхідність прийняття конституційної реформи, яка б, зокрема, забезпечила перехід до федеративного устрою України, визнання рівного державного статусу української і російської мови, конституційне закріплення загальнонародної власності на землю і природні ресурси, зняття недоторканності з депутатів, президентів і суддів.

Крім того, учасники мітингу зажадали виконати декларацію про державний суверенітет України, прийняту на Всеукраїнському референдумі 1 грудня 1991 року, що забезпечило б позаблоковість України і підписання союзного договору з Росією і Білорусією.

У мітингу, за даними його організаторів, взяло участь 10 тисяч осіб.

Крім того, у суботу Вітренко була в ефірі ТРК "Україна". Значну частину виступу вона присвятила викриттю Юлії Тимошенко, демонструвала роздруківки з Інтернету нібито про те, що Тимошенко розшукує Інтерпол.

Також Вітренко не сподобалося, що під час ефіру на ТРК "Україна" Тимошенко керівництво каналу подарувало їй квіти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування