Керівник компанії Януковича не піде проти Ющенка

Вівторок, 1 лютого 2005, 15:57
Член фракції "Регіони України" Андрій Клюєв заявляє, що не має намірів йти проти нової влади, а навпаки сподівається на взаємні цивілізовані відносини з нею.

"Ми не будемо йти проти нової влади і сподіваємося на взаємне цивілізоване ставлення на нашу адресу та на адресу наших компаній", - заявив Клюєв, слова якого наводить прес-служба Партії Регіонів.

Відповідаючи на запитання щодо впливу нової влади на бізнес його компанії, Клюєв також сказав: "Ми націлені на співробітництво з новою владою в багатьох сферах, у тому числі податковій і соціальній".

"На Донбасі дуже багато підприємств, які працюють чесно, які не заслуговують ні на переслідування, ні на реприватизацію", - відзначив Клюєв.

Брати Клюєви поряд з Ринатом Ахметовим і ІСД належать до найбільших бізнесменів Донбасу. Андрій Клюєв з початку 2004 року був паливним віце-прем'єром в уряді Віктора Януковича. Влітку він був керівником тіньового штабу Януковича.

Після перемоги Ющенка Клюєв повернувся до парламенту, де майже рік всупереч законодавства суміщав депутатську роботу з роботою у виконавчій владі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування