Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВЕСЬ КАБМІН ЮЩЕНКО СФОРМУЄ ПРЯМО В ЗАЛІ ПАРЛАМЕНТУ

Середа, 2 лютого 2005, 12:49
Програма дій уряду, яка буде представлена у четвер, написана групою майбутніх урядовців разом з експертами.

Як повідомив член робочої групи Микола Томенко, програма дій уряду буде називатися "Назустріч людям".

У її написанні брали участь також Сергій Терьохін, Анатолій Гриценко, Іван Васюник, Борис Тарасюк, Вячеслав Кириленко, Віктор Пинзеник, Іван Плачков.

Томенко пояснив, що спочатку робоча група звернулася до аналітичних центрів, а на завершальному етапі були залучені експерти Кабінету міністрів.

За словами Томенка, у програмі дій вперше не буде галузевого принципу. "Про це свідчать назви розділів: Віра, Справедливість, Життя, Гармонія, Безпека, Світ".

"Наприклад, розділ "Віра" стосується питань духовності, культури, медіа. Розділ "Справедливість" – правоохоронців. Розділ "Життя" – економічні та соціальні питання", - додав Томенко.

Він сказав, що програма дій безстрокова, хоча має рубежі досягнення результатів у певних часових проміжках.

Томенко також розповів, що весь склад нового уряду своїми указами президент Віктор Ющенко сформує прямо в залі парламенту після призначення Юлії Тимошенко.

Очікувалося, що також в залі Ющенко підпише укази про призначення губернаторів, однак у зв’язку з родинною трагедією не всі претенденти можуть бути ще узгоджені з президентом.

Після формування уряду Ющенко і Тимошенко проведуть перше засідання Кабміну в будинку Верховної Ради. Потім, якщо буде згода фракцій, може відбутися голосування за програму дій уряду.

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування