Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракція Литвина підтримає Тимошенко й дасть їй людей

Середа, 2 лютого 2005, 13:28
Член фракції Народно-аграрної партії України Віктор Кирилов прогнозує, що фракція підтримає ту кандидатуру на посаду прем'єра, яку запропонує президент Віктор Ющенко.

Про це він заявив журналістам у середу, підкресливши, що фракція НАПУ поки що ще не зустрічалася з виконуючою обов'язки глави уряду Юлією Тимошенко, кандидатуру якої пропонують затвердити парламенту.

Кирилов підкреслив, що фракція поки не знайома із програмою діяльності Кабінету міністрів, про подання якої раніше заявлялося. За словами Кирилова, "не можна вважати серйозним документом" документ, що приймається до розгляду Радою за кілька днів до його прийняття.

Відповідаючи на питання про те, чи обговорюється питання про те, що представники НАПУ можуть зайняти посади в аграрному секторі нового Кабміну, Кирилов сказав: "Новий уряд вважає, що ця посада відноситься до нашої фракції. Ми прийняли цю пропозицію". У той же час депутат не уточнив, яку кандидатуру фракція може запропонувати на ці пости.

У НАПУ в парламенті входять 33 депутата. Ющенко вніс у парламент кандидатуру Тимошенко на пост прем'єра. Голосування пройде 3 лютого. У цей же день планується голосувати й щодо програми діяльності уряду, яку представить депутатам Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...