Ющенко, Тимошенко і Порошенко обговорюють міністрів більше 5 годин

Середа, 2 лютого 2005, 16:46
Станом на 18 годину більше п’яти з половиною годин триває нарада в приміщенні секретаріату президента за участю Віктора Ющенка.

За інформацією "Української правди", Ющенко прибув на Банкову близько 12:30 та одразу пройшов до кабінету держсекретаря Олександра Зінченка.

Крім Ющенка та Зінченка, у нараді з питань формування кабміну також беруть участь кандидат у прем’єри Юлія Тимошенко, її соратник Олександр Турчинов, кандидат в секретарі РНБОУ Порошенко, перший помічник президента Олександр Третяков.

Близько 18 години з приміщення секретаріату президента вийшли кандидат у віце-прем'єри Микола Томенко та депутат групи "Центр" Сергій Бондарчук.

Вони, як і деякі інші соратники і представники офісу Ющенка, прибули на Банкову з'ясувати хід переговорного процесу. Однак нарада за участю Ющенка триває без перерви, тому гості залишили приміщення секретаріату так нічого не з’ясувавши.

На самому приміщенні з'явилася синя вивіска із золотими буквами "Секретаріат президента України".

Також як і в часи Леоніда Кучми перед будинком встановлено флагшток зі штандартом президента. Якщо глава держави в Києві, як у середу, штандарт піднятий і розвивається на вітрі.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування