Тимошенко не вистачає міністрів?

Четвер, 3 лютого 2005, 12:01
Член фракції "Наша Україна" Олег Рибачук заявляє, що кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра підтримає "абсолютна більшість" народних депутатів із фракції "Наша Україна".

"Наскільки я володію інформацією, в "Нашій Україні" абсолютна більшість голосів буде йти на підтримку Тимошенко", - сказав Рибачук в інтерв'ю журналістам у четвер у Києві, відзначивши, що у своєму ствердженні спирається на результати зустрічі Тимошенко з депутатами фракції "Наша Україна", яка мала місце в середу.

Разом з тим депутат повідомив, що на цій зустрічі не були присутні представники очолюваної ним групи "Разом" і групи "Солідарність". "Однак я говорив з колегами, і там підтримка буде", - цитує Рибачука Інтерфакс-Україна.

Рибачук також пояснив перенесення розгляду питання про призначення Тимошенко тим, що зараз триває узгодження призначень на посаді керівників місцевих органів влади, повідомляє ЛIгабiзнесIнформ.

Депутат уточнив, що ці переговори не стосуються майбутнього складу уряду. За його інформацією, цей склад уже визначено.

У свою чергу, позафракциійний народний депутат Олександр Волков заявив, що перенесення розгляду зазначеного питання викликане тим, що "міністрів набагато менше, ніж портфелів".

Він вважає, що в цей час це питання намагаються врегулювати, у зв'язку із чим і перенесли затвердження кандидатури Тимошенко на посаду прем'єра.

За інформацією "5 каналу", станом на 13 годину Тимошенко проводила зустріч з Ющенком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...