Бакай управляє справами в Москві, а Березовський просто пожартував

П'ятниця, 4 лютого 2005, 09:27
Екс-глава компанії "Нафтогаз України" і колишній керівник Держуправління справами колишнього президента України Леоніда Кучми Ігор Бакай зараз "ховається в Москві від своїх українських кредиторів".

Про це заявив депутат Олександр Волков, передає газета "Сьогодні".

За словами, Волкова Бакай працює в російській столиці, і йому невідомо, чи має він намір повертатися в Україну взагалі. При цьому депутат не уточнив, співробітником якої саме організації є Бакай.

У той же час український сайт "Обком" 21 січня повідомляв, що "за абсолютно достовірною інформацією" цей Бакай зайняв пост керуючого справами російської компанії "Базовий елемент", яким володіє великий російський підприємець Олег Деріпаска.

Через "Базел" Деріпаска управляє своєю численною власністю. У тому числі - однією із провідних світових металургійних компаній - "Російським алюмінієм". Однак безпосередньо в головному офісі "Базового елемента" повідомили, що в них немає посади керуючий справами компанії, а в списку співробітників немає людини на прізвище Бакай.

Волков також розповів про свої відносини з російським олігархом Борисом Березовським, який нещодавно заявив про свої наміри відвідати Україну й залишитися тут на постійне проживання.

Волков стверджує, що Березовський в Україну не переїде: "Майже впевнений, він не приїде в Україну. Це Березовський - його треба знати. Це він так, щоб посмикати, щоб Москва там заспокоїлася, щоб посмикати їх трохи", - так пояснив Волков причину резонансної заяви Березовського, додавши, що його з олігархом зв'язує "давня-давня дружба".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...