Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО НАЗВАВ ТИМОШЕНКО ПОЛІТИЧНИМ ДРУГОМ І ПООБІЦЯВ НЕ КРАСТИ

П'ятниця, 4 лютого 2005, 12:11
Президент України Віктора Ющенко запропонував парламенту затвердити прем'єр-міністром України Юлію Тимошенко.

Про це він заявив, виступаючи у парламенті у п'ятницю.

"Юлія Володимирівна - мій політичний партнер, як у біографіях ВКПБ писалося, мій політичний друг, людина професійна. Я мав нагоду працювати у 1999-2001 з нею в уряді, де вона відповідала за одну з резонансних сфер – ПЕК. Я пригадую, в якому стані він був, там платили 5% коштами, решта або кралося або платилося валянками і кожухами, коли ми йшли, працювали 80"%, - сказав Ющенко.

Він наголосив, що Тимошенко багато вдалося на цій посаді, і він цінує її роботу.

"Ми пройшли тяжку кампанію, я довіряю їй і вірю! Довіряю як мільйони людей, і думаю Юлія Володимирівна усвідомлює відповідальність перед мільйонами пар очей, вони чекають що нова влада буде чесною і принесе вирішення тих проблем, у яких моя нація знаходиться 14 років", - зазначив президент.

Презентуючи новий уряд, Ющенко заявив, що це люди, які найбільше можуть претендувати на посади.

"Я хочу сказати, що я представляю перший склад команди, тих людей, які на мій погляд, найбільше можуть претендувати на ці посади", - сказав Ющенко.

"Добре жить у країні, де від уряду мало що залежить, бо там працюють закони, традиції, норми, етика, мораль традиційна і таке інше", - сказав він.

"На жаль, ми живемо в тій країні, де від тих людей, які будуть сидіти поки що на цих пустих кріслах залежатиме доля майже 48 мільйонів. Залежно від того, яка в них мораль, чи вони будуть красти, чи вони не будуть красти, залежно від того, як вони професійно публічно бачать свою місію. Це суперважливе питання", - сказав він.

Повний текст про події в парламенті читайте тут


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...