Губернатор Донеччини - порядна людина, але дехто в уряді буде красти

Понеділок, 7 лютого 2005, 10:49
Депутат Ігор Шкіря заявив, що вважає призначення головою Донецької облдержадміністрації Вадима Чупруна компромісним рішенням для донецької еліти.

Депутат також висловив упевненість, що "Чупрун буде на своєму місці. Це дуже ділова й порядна людина".

За словами Шкірі, багато що в забезпеченні України газом залежало від Чупруна, коли він був послом України в Туркменістані. У нього все вийде. Більше того, 11 років тому він уже очолював Донецький облвиконком".

У той же час, Шкіря називає програму діяльності уряду "декларативними заявами про загальнолюдські цінності".

"Жодної конкретної програми в нового уряду немає. Є лише декларативні заяви про загальнолюдські цінності, філософські міркування", - така думка народного депутата, члена фракції "Регіони України".

Разом з тим, на його думку, заявлені програмні тези "практично всі правильні".

"Я з ними згоден. Згоден також з висловлюваннями президента Ющенка про професіоналізм нової влади й про те, що вона не буде красти", - сказав Шкіря.

Саме тому, відзначив депутат, його колеги по фракції "підтримали Тимошенко, давши можливість формувати уряд і працювати".

Однак Шкіря не вірить, що всі члени нової влади не будуть красти. За його словами, там є "такі фігури, які точно будуть красти й уже із сьогоднішнього дня. Вони крали до цього в інших владних структурах", - додав він.

ЛIгабiзнесIнформ

Читайте також:

Новий губернатор Донецької області Чупрун: Я не знайомий з Ахметовим...

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування