ПІСКУН ТЕЖ ПІДКЛЮЧИВСЯ ДО ВІДБОРУ КРИВОРІЖСТАЛІ У ПІНЧУКА І АХМЕТОВА

Понеділок, 7 лютого 2005, 16:36
Генеральна прокуратура внесла 7 лютого 2005 року до Верховного Суду касаційне подання з вимогою скасувати постанову Вищого господарського суду України від 22 жовтня 2004 року щодо приватизації "Криворіжсталі".

Про це у понеділок повідомляє прес-служба відомства.

"Касаційне подання внесено в інтересах держави, з огляду на те, що господарськими судами першої та касаційної інстанцій при розгляді справи не були взяті до уваги порушення закону при приватизації ВАТ "ГЗМК "Криворіжсталь", говориться в повідомленні.

Рішення вишого господарського суду ухвалювалося в рамках позову Консорціуму "Індустріальна група" до Фонду держмайна, Мінпромполітики України, Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Консорціуму "Інвестиційно-металургійний Союз" про визнання недійсними актів державних органів та договору купівлі-продажу пакету акцій "Криворіжсталі".

Раніше нардеп Віктор Пінчук заявляв, що Верховний суд України своїм рішенням підтвердив законність проведення приватизації 93,02% державного пакета акцій ВАТ "Криворіжсталь".

За його словами, "на сьогодні існує рішення Верховного суду України, прийняте вже після перемоги Віктора Ющенка на виборах, у якому, кажучи простою мовою, сказано, що приватизація пройшла відповідно до законів України".

Читайте також:

Мороз знає, що за "Криворіжсталь" не заплатили, а Ахметов ховає власність по офшорах

ТИМОШЕНКО ЗАБИРАЄ КРИВОРІЖСТАЛЬ У ПІНЧУКА Й АХМЕТОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування