Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко їде Україною представляти губернаторів

Понеділок, 7 лютого 2005, 17:21
Президент України Віктор Ющенко цього тижня відвідає ряд областей України, де представить новопризначених голів обласних державних адміністрацій.

Про це в понеділок повідомила прес-служба президента

Зокрема, у вівторок, 8 лютого, президент України на колегії Служби безпеки України представить новопризначеного голову Служби безпеки України Олександра Турчинова.

Також планується, що Ющенко відвідає Київську міську державну адміністрацію України, де представить голову Київської міської державної адміністрації Олександра Омельченка.

У Київській обласній держадміністрації Ющенко представить новопризначеного голову Київської обласної державної адміністрації Євгена Жовтяка.

Програмою також передбачено, що президент відвідає Житомирську обласну державну адміністрацію, де представить новопризначеного голову Житомирської обласної державної адміністрації Павла Жебрівського та поспілкується з представниками засобів масової інформації.

Як повідомлялося раніше, за даними видання "Остров", Ющенко мав намір у вівторок відвідати Донецьк для представлення нового губернатора області Вадима Чупруна.

Читайте також:

Ющенко в Сумах і збирається в Донецьк

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування