Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко заборонила розповідати про неї і любить "Бітлз"

Вівторок, 8 лютого 2005, 17:12
Мама прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Людмила Миколаївна вже близько 15 років не відповідає на запитання про свою дочку.

Про це пише російська газета "Комсомольська правда"

"Якщо ви уважно стежите за пресою, от уже 15 років я відхиляю будь-які запитання про мою дочку", - відповіла вона на прохання дати інтерв'ю.

"Дійсно, всі друзі й знайомі Юлії Тимошенко хіба що не під розписку обіцяли їй – жодних інтерв'ю. Будь-які розмови із пресою - тільки за її згодою. Можливо, така конспірація й виправдана - оточення Юлії Володимирівни вже багато чого пережило", - пише газета.

"Коли Тимошенко посадили в СІЗО, їй доводилося відмовлятися від тюремної їжі - була інформація, що в неї збираються підсипати отруту. Також довелося відмовитися й від передач. Тоді Тимошенко попередила всіх своїх рідних, друзів і знайомих, щоб і не намагалися виходити з нею на зв'язок: у той час прокотилася хвиля загадкових смертей близьких їй людей. Ув’язнена Тимошенко просила навіть не дзвонити їй з мобілок - людину по них могли знайти за дві секунди", - пише автор статті.

Також газета розповідає, що в школі Тимошенко була гарною ученицею, однак часто грубила вчителям. "Вчителі тоді жартували, мовляв, таких і у в'язниці саджати не можна - ще заколот піднімуть!", - пише газета. Школу Юля закінчила без медалі, але тільки з двома четвірками.

Вдалося розкопати один з її шкільних творів, написаний Юлією Володимирівною в 9-ому класі. Тема була про своє бачення життя, про себе.

Тимошенко тоді написала: "Я люблю спорт, особливо настільний теніс, катання на ковзанах, спортивні ігри - волейбол, баскетбол. Люблю музику Баха, Моцарта, Штрауса. А також сучасні групи - "Бітлз", "Манфред Мен", "Лед Зеппелін" й інші".

"До речі, важко уявити, що ця вигадлива світська панянка в дитинстві грала в "жопкі" - коли спочатку грають у футбол, а потім ті, що програли, нахиляються буквою "г", і їх розстрілюють позаду м'ячем", розповідає газета.

Також у статті розповідається, що її однокурсники з університету говорять, що студенткою Юля могла постояти не тільки за себе, але й за інших. Якщо треба було, то "строїла" кого завгодно.

І на підтвердження своїх слів розповіли, що в колгоспі на польових роботах студентам, крім обідньої перерви, передбачався півгодинний відпочинок.

"Однак викладачі й бригадири цю справу ігнорували, а студенти були не в курсі такої "пільги". Але як тільки Юлія дізналась про це, стала вести своїх товаришів чітко по годинниках у посадку - перепочити. І ніхто з начальства не смів їй суперечити - спочатку спробували, було, так опеклися", - розповідає автор статті.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...